Προφίλ Εταιρίας
H CTI ιδρύθηκε το 1999 από τον Χαράλαμπο Βαρθάλη, γεγονός που την κάνει μια από τις μακροβιότερες εταιρίες στο χώρο. Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των αξεσουάρ, περιφερειακών και ανταλλακτικών κινητών τηλεφώνων καθώς και σε αξεσουάρ Η/Υ, μπαταρίες και αναλώσιμα. Θα μας βρείτε στα γραφεία μας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Λεωφόρος Σουνίου 38.
Προϊόντα της εταιρίας
1. Αντιπροσωπεία γνωστών κατασκευαστών αξεσουάρ κινητών.
Έχουμε μακρόχρονη πείρα στην έρευνα νέων προϊόντων αλλά και μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα. Εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι η KLD, Fenice, Sonun, ScreenArmor, X-Doria, Havit, VCom, imoshion και άλλες.
2. Διάθεση γνήσιων αξεσουάρ των κατασκευαστών τηλεφώνων.
Η εταιρία μας διαθέτει πλήρη λίστα περιφερειακών σε όλες τις επώνυμες μάρκες όπως Apple, Samsung, LG, Nokia, HTC, Motorola, Huawei κλπ, στις γνήσιες συσκευασίες ή ασυσκεύαστα, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.
3. Διάθεση ανταλλακτικών κινητών τηλεφώνων.
Από οθόνες ως το πιο μικρό κύκλωμα, η CTI διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη αποθήκη ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας στην αγορά. Η έρευνα & εμπειρία ετών μας έχουν βοηθήσει να έχουμε σταθερή ποιότητα στα ανταλλακτικά τρίτων κατασκευαστών, αλλά και τα πραγματικά γνήσια όπου αυτό αναφέρεται
4. Δημιουργία & σχεδίαση προϊόντων.
Η CTI σχεδιάζει και συσκευάζει τα δικά της προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα. (mJoy, Xpect, Cti) Επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα σε άριστη σχέση ποιότητας / τιμής.
 
Οργάνωση Εταιρίας  

Η εταιρία μας από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκε σε έναν νέο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 350τ.μ. στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, διατηρώντας παράλληλα και τους 2 ιδιόκτητους χώρους στη περιοχή του Γαλατσίου.


Ανθρώπινο δυναμικό

Στην επιχείρηση μας πιστεύουμε πολύ στην ομαδική δουλεία καθώς και στη συνεργασία σε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον. Μόνο με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην ταχύτητα που έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας.


Όλοι μας οι συνεργάτες εργάζονται μακρόχρονα στην εταιρία και είναι απολύτως καταρτισμένοι στις θέσεις και τις εργασίες που πραγματοποιούν.


Η CTI αποτελείται από 11 άτομα, τα οποία είναι κατανεμημένα ως εξης:


 
Διοίκηση
info@cti.com.gr
 
Νίκος Ταμπουρατζής
Υπεύθυνος Οικονομικών
Λευτέρης Βαρθάλης
Υπεύθυνος Μάρκετινγκ
Μαριλένα Βαρθάλη
Υπεύθυνη Αγορών
 


Πωλήσεις - Λογιστήριο
sales@cti.com.gr
 
Λευτέρης Φιλάρετος
Υπεύθυνος Πωλήσεων
Δημήτρης Καραγεωργίου
Αντιπρόσωπος Πωλήσεων
Μαρία Ταμπουρατζή
Αντιπρόσωπος Πωλήσεων
Κατερίνα Παπαστεφανάτου
Λογιστήριο
Γεωργία Πασβάντη
Λογιστήριο
 


Αποθήκη    
Μανώλης Μανδηλαράς
Υπεύθυνος Παραγγελιών
'Αγγελος Μανδηλαράς
Παραγγελίες – Συσκευασία
Γιώργος Μανδηλαράς
Παραγγελίες - eShop

Η αφοσίωση και η αγάπη για τη δουλειά μας, καθώς και ένας πλήρης και ανταγωνιστικός τιμοκατάλογος είναι ο λόγος που μας επιλέγουν καθημερινά πάνω από 800 ενεργά καταστήματα - πελάτες μας.


Θα χαρούμε να σας δείξουμε στην πράξη τη διάθεση μας για συνεργασία καθώς και το σύγχρονο τρόπο εργασίας που ακολουθούμε.